boekje open

Kevin uit Expeditie Robinson deelt heftig detail over verleden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Kevin uit Expeditie Robinson deelt heftig detail over verleden
RTL

In totaal viel Kevin zo'n 11 kilo af tijdens zijn deelname aan 'Expeditie Robinson'. Zijn magere lichaam was iets wat hij maar slecht kon accepteren, omdat dat erg gevoelig ligt. Zo vertelt de Vlaamse in een nieuwe aflevering van 'Robinson Confessions'.

"Ik heb echt op het randje van anorexia gezeten"

Direct na de eilandraad mag Kevin op de weegschaal staan en zichzelf bewonderen in de spiegel. Zijn dunne lichaam brengt oud zeer naar boven. "Ik heb echt op het randje van anorexia gezeten", vertelt hij openhartig aan presentatrice Fatima Moreira de Melo. "Dan merk je hoe erg je er eigenlijk uitziet en dat je dat zelf niet doorhebt."

Dit is waarom Kevin zélf uit Expeditie Robinson stapte
Lees ook

Dit is waarom Kevin zélf uit Expeditie Robinson stapte

Het was voor hem dan ook erg intens om geconfronteerd te worden met zijn vermagerde lichaam. "Bij de samensmelting had ik al eens in de spiegel kunnen kijken, maar dit doen was…"

Voor Expeditie Robinson was Kevin ook al flink wat kilo’s afgevallen 'zodat hij niet meer hoefde af te kicken van suiker'. Een keuze waar hij inmiddels spijt van heeft. Benieuwd hoe de andere afvallers het hebben gehad? Hier vind je alle aflevering van Robinson Confessions NL vs BE.

Kijk elke donderdag een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson NL vs BE, exclusief bij Videoland. Afleveringen gemist? Ook deze zijn uiteraard terug te zien bij Videoland.

Lees meer over
Expeditie Robinson