Binnen de witte lijntjes

Makers La Casa de Papel en The Crown komen met nieuwe Netflix-hit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixMakers La Casa de Papel en The Crown komen met nieuwe Netflix-hit
RTL

Het lijkt streaminggigant Netflix weer te zijn gelukt; een bingewaardige serie uit de grond stampen. Ditmaal hebben de makers van de hitseries ‘La Casa de Papel’ en ‘The Crown’ de handen ineengeslagen en daaruit is de bloedstollende serie ‘White Lines’ uit voortgekomen.

In White Lines wordt 20 jaar na zijn mysterieuze verdwijning het lichaam van een legendarische dj uit Manchester gevonden op het prachtige eiland Ibiza. Zijn zus twijfelt geen moment en pakt haar spullen om terug te keren naar het Spaanse eiland en wil koste wat kost te weten komen wat er is gebeurd.

Netflix-The Last Dance is een must see voor sportliefhebber
Lees ook

Netflix-The Last Dance is een must see voor sportliefhebber

Ze dompelt zich onder in een wereld van dansclubs, leugens en cover-ups, maar wordt zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten. White Lines kent een sterrencast. Zo schitteren Guardians of the Galaxy-actrice Laura Haddock, Shazam-actrice Marta Milans en Star Wars-acteur Daniel Mays binnenkort op het kleine scherm.

De serie is geschreven door Álex Pina, die ook verantwoordelijk is voor het succes van La Casa de Papel én heeft meegewerkt aan Vis a Vis. Ook de producenten van de hitserie The Crown werken mee aan dit project. De eerste beelden zie je hieronder, maar beloven veel goeds.

White Lines is vanaf 15 mei te streamen op Netflix.