net even anders

Zo gaat The Voice Kids-finale eruitzien in corona-tijd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenZo gaat The Voice Kids-finale eruitzien in corona-tijd
RTL

Bijzondere omstandigheden vragen om creatieve oplossingen. Daarom zal de finale van 'The Voice Kids' er dit jaar nét anders uitzien dan normaal, laat RTL weten.

De jonge talentjes van The Voice Kids zullen in de slotaflevering van 2020 te horen krijgen wie er met de winst vandoor gaat. Meestal gebeurt dat met een groot live-spektakel, maar door de coronamaatregelen zal het er wat anders aan toe gaan. De finale van de zangwedstrijd is op 5 juni en zal semi-live zijn: dat betekent dat de optredens van de finale van tevoren worden opgenomen, maar de uitslag live bekend wordt gemaakt in de late night-talkshow van Beau van Erven Dorens.

8-jarige Joëlla steelt de harten van The Voice Kids-kijkers
Lees ook

8-jarige Joëlla steelt de harten van The Voice Kids-kijkers

De fans kunnen dus 'gewoon' stemmen op hun favoriete talent. Wat dat betreft verandert er dus niets aan de finale van The Voice Kids en blijft het tot het einde onverminderd spannend. Natuurlijk worden alle maatregelen van het RIVM gedurende de opnamen van de finale-optredens opgevolgd, wat vooralsnog betekent dat er geen publiek aanwezig zal zijn. Hoe dat precies wordt uitgewerkt, wordt nog onderzocht.

De finale van The Voice Kids is op 5 juni om 20.00 uur te zien bij RTL4. Welke talentvolle jongeren mee mogen dingen voor de titel is nog niet duidelijk, maar één van de kandidaten viel zeker op dit seizoen. De dochter van Chazia Mourali, de voormalige presentatrice van De Zwakste Schakel, liet haar zangkunsten horen. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
The Voice KidsTelevisieTv-programmaMuziek