genieten

Rolling Stones verrassen fans met nieuwe single

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Andrew TimmsRolling Stones verrassen fans met nieuwe single
RTL

De coronatijd heeft als inspiratie gewerkt voor de oude rockers van de Rolling Stones. De band komt met de nieuwe single 'Living In A Ghost Town', wat geïnspireerd is door de lege straten die zijn ontstaan door de lockdown.

"We hebben eraan gewerkt in isolatie" 

Verrassing! The Rolling Stones komen met een nieuwe single en brengen die direct uit voor hun fans. De oude rockers hebben gezien hoeveel invloed de lockdown heeft gehad en komen dan ook met de toepasselijke track 'Living In A Ghost Town.' "We waren aan het werk in de studio voor de lockdown en hadden een nummer liggen waarvan we dachten dat die perfect bij deze tijd zou passen", verklaart frontman Mick Jagger. "We hebben eraan gewerkt in isolatie." 

Ook de Rolling Stones zeggen tournee af om corona
Lees ook

Ook de Rolling Stones zeggen tournee af om corona

Het is allemaal onderdeel van een nieuw album waaraan de mannen werken. Die is nog niet compleet, maar The Rolling Stones geven alvast een klein cadeau aan hun fans met deze nieuwe single. Het lied is al op alle grote streamingdiensten te horen en de videoclip gaat vanavond in première. Je ziet hieronder alvast de trailer. 

Het is een meevaller voor de fans van The Rolling Stones, die eerder juist een klap te verwerken kregen. De band moest namelijk allemaal cancellen annuleren. In de video hieronder zie je waarom. 

Lees meer over
Mick JaggerRolling StonesMuziek