er is er een jarig

Olcay Gulsen geeft Ruud de Wild buitensporig duur cadeau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOlcay Gulsen geeft Ruud de Wild buitensporig duur cadeau
RTL

Coronacrisis of niet, Olcay Gulsen (39) pakt elke reden aan om een feestje te vieren. Op Instagram is te zien hoe ze haar vriend Ruud de Wild op extravagante wijze verrast voor zijn 51ste verjaardag.

"Ben je jarig vandaag?"

Geen ontbijt op bed voor de jarige Ruud. Hij moet zelf zijn kopje koffie naar boven brengen terwijl Olcay als een prinsesje in bed ligt. "Ben je jarig vandaag?" plaagt ze haar liefste. "Daarom deel ik uit", geint Ruud terug. "Ik dacht: even koffie op bed."

© Instagram @olcay
© Instagram @olcay

Maar helemaal vergeten is de presentatrice de bijzondere dag niet, want aan het voeteneinde van haar bed prijkt een rood tasje van het luxe sieradenmerk Cartier. "Wauw", weet Ruud nog uit te brengen.

De tortelduifjes hoeven elkaar niet te missen tijdens de coronaciris, want begin deze maand besloten ze samen te gaan wonen. 

Ruud en Olcay zijn sinds begin vorig jaar een setje. Wel gingen ze in de zomer korte tijd uit elkaar toen de presentatrice het moeilijk had met het plotselinge overlijden van haar ex. Misschien komt er nu zelfs wel een baby aan. De twee zien het in ieder geval wel zitten, blijkt uit de video hieronder. 

Lees meer over
Olcay GulsenRuud de Wild