van je collega moet je het hebben

Chantal Janzen heeft niks te klagen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© JinekChantal Janzen heeft niks te klagen
RTL

Nu de wereld in de fik staat, kan Chantal Janzen (41) het niet verkroppen dat sommige van haar bekende collega's enkel aan zichzelf denken. In 'Jinek' haalt ze dan ook even uit naar haar klagende bn'er collega's.

SBS-presentatrice Linda de Mol werd afgelopen week bijvoorbeeld flink door het slijk gehaald nadat ze in TV-Quaran-Tine van Paul de Leeuw aangaf te vrezen voor haar vakantie. "Misschien moeten we in juli en augustus ineens keihard gaan werken en dan hebben we helemaal geen vakantie", deed ze daar een boekje open. "Ik vind het ook zo erg dat we helemaal geen plannen kunnen maken. Dat we niet kunnen zeggen van: ‘Nou, gezellig, over een paar weken als het mooi weer is gooien we die Big Green Egg aan en kom je leuk bij me barbecuen.'" 

Linda de Mol moet 'in de spaarstand' door coronacrisis
Lees ook

Linda de Mol moet 'in de spaarstand' door coronacrisis

De uitspraak werd haar niet in dank afgenomen, ook niet door Chantal Janzen. De musicalster was afgelopen vrijdag te gast bij Jinek, waar ze werd aangekondigd met 'Chantal Janzen moest door corona haar hele agenda omgooien'. "Ik schaam me een beetje", vertelt Chantal als haar onderwerp aan bod komt. "Ik vond het een beetje gênant want in het begin zei jij, en er is hier heel veel aan de hand en sowieso de hele wereld staat in de fik, en toen zei jij: 'Chantal Janzen moest haar agenda leegmaken'. Toen dacht ik: o god, dit zijn niet mijn woorden."

Het zit Chantal zo dwars omdat ze niet bij het groepje 'klagende BN'ers' wil horen. Chantal: "De wereld staat in de fik en dan gaan wij praten over: o, wat jammer dat het Songfestival niet doorgaat."

Het duo stelt dan ook aan tafel dat er grote problemen zijn zoals mensen die verhongeren en de coronacrisis. En terwijl Eva nog even doorgaat met opsommen, neemt Chantal de tijd om een kleine steek onder water te geven aan Linda. "Niets met BN'ers die niet op vakantie kunnen", geeft ze haar een trap na. Zo, dat moge duidelijk zijn.

Ondanks haar 'lege agenda' heeft Chantal het hartstikke druk. Zo presenteert ze met Koningsdag De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren. In deze video vertelt ze er alles over.

Lees meer over
Chantal JanzenEva Jinek