runs in the family

Jet van Nieuwkerk kan zo in voetsporen van vader Matthijs treden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJet van Nieuwkerk kan zo in voetsporen van vader Matthijs treden
RTL

Het afscheid van 'De Wereld Draait Door' betekende ook het afscheid van het razendsnelle babbeltje van Matthijs van Nieuwkerk (59). Maar geen zorgen, zijn dochter Jet (31) heeft de vliegensvlugge genen van haar vader duidelijk geërfd.

"Zelfs met autocue is het gewoon heel moeilijk"

DWDD zit erop en daarmee ook het introductiepraatje van Matthijs. Maar dat betekent niet dat de van Nieuwkerkjes het erbij laten zitten. De dochter van de presentator, Jet, laat haar babbelkunstjes zien in de nieuwe promo voor haar Net5-programma Wat eten we? en die lijken sprekend op die van haar vader.  "Mediterrane broodsalade! Rode ui! Rode wijnazijn! Turks brood! Kikkererwten!", zegt ze in een razendsnel tempo. "Zelfs met autocue is het gewoon heel moeilijk", verklaart ze vervolgens. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jet van Nieuwkerk in verwachting van eerste kindje
Lees ook

Jet van Nieuwkerk in verwachting van eerste kindje

Wat eten we? is niet de enige nieuwe uitdaging voor Jet. De tv-kok is namelijk zwanger van haar eerste kindje met vriend Ward, onthulde ze in een gesprek met LINDA. "Ik heb door mijn zwangerschap een mega koolhydraten-craving", legt ze uit. "Zeker de eerste drie maanden heb ik pizza, pasta en tosti’s gegeten alsof mijn leven er vanaf hing." Jets nieuwe programma voor Net5 gaat op 5 mei in première. 

Jet is niet de enige die op humoristische wijze de kijkers aan het lachen maakt. Ook vader Matthijs kan er wat van, blijkt uit de video hieronder. 

Lees meer over
Matthijs van NieuwkerkJet van NieuwkerkFamilieTelevisieTv-programma