girl girl girl

Bibi Breijman deelt kiekje uit kindertijd met haar 'fan' Anouk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBibi Breijman deelt kiekje uit kindertijd met haar 'fan' Anouk
RTL

Haar vriendje Waylon zit samen met Anouk in de jury van 'The voice of Holland', maar Bibi Breijman en de zangeres gaan al véél langer terug. Dat laat Bibi zien op Instagram.

"Toen mijn moeder mij na dit moment lachende het verschil tussen een fan en een idool uitlegde, was ik nog twintig jaar boos"

Gisteren deelde Bibi al een stukje van de foto, die ze tegenkwam bij het opruimen van de kelder. 'Zien jullie bij wie ik hier op schoot zat?' luidde het bijschrift. Haar volgers gokten er vervolgens op los: van Manon Thomas en Angela Schijf tot aan haar eigen moeder, de meest uiteenlopende namen kwamen voorbij. Een enkeling gokte zangeres Anouk - en die personen hadden het bij het juiste eind.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dochtertje Bibi Breijman is schattigste hondenuitlaat ooit
Lees ook

Dochtertje Bibi Breijman is schattigste hondenuitlaat ooit

Vandaag laat Bibi weten dat ze op de betreffende foto de zangeres haar zelfgemaakte tekening liet zien. Daarop stond de tekst: 'Anouk, jij bent mijn allergrootste fan'. Niet wetend, als klein meisje, dat het zó niet helemaal werkt.

'Toen mijn moeder mij na dit moment lachende het verschil tussen een fan en een idool uitlegde, was ik nog twintig jaar boos. Nou, niet eens boos maar echt teleurgesteld, in mijzelf, maar vooral in haar! Nu is dat contact, na veel therapie, en natuurlijk het bezoek van Bert eindelijk weer hersteld', geint de YouTuber.

Terwijl Bibi aan het opruimen was de afgelopen dagen, keerde Anouk terug naar Nederland. De zangeres zat sinds half maart vast in Marokko vanwege het coronavirus. 

Lees meer over
Bibi Breijman