DISNEY WAAR

OG3NE zingt Disney-medley vanuit thuisquarantaine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube @OG3NEOG3NE zingt Disney-medley vanuit thuisquarantaine
RTL

Het is inmiddels een vaste waarde in de coronacrisis: de OG3NE-zusjes die apart van elkaar een liedje zingen om dat vervolgens te delen op hun YouTube-kanaal. Ditmaal zingen Lisa, Amy en Shelley een heuse Disney-medley. Hoe leuk!

Amy heeft door een aangeboren afwijking maar één long en behoort daarom tot de risicogroep in tijden van de coronacrisis. Om die reden blijven de zussen allemaal thuis. Ze hebben toch een manier gevonden om samen te zingen en delen dat maar wat graag met de wereld.

De meiden van OG3NE staan inmiddels alom bekend vanwege hun prachtige samenzang. Dat laten ze ook deze keer weer horen - door middel van Disney-liedjes. Het lijkt haast alsof drie prinsessen aan het zingen zijn. Het trio zingt onder meer 'Let It Go' uit Frozen, 'When You Wish Upon a Star' uit Pinocchio en 'Can You Feel the Love Tonight' uit The Lion King.

OG3NE-zusjes coveren Jolene vanuit thuisquarantaine
Lees ook

OG3NE-zusjes coveren Jolene vanuit thuisquarantaine

Eerder zongen de zussen ook al 'Jolene' van Dolly Parton en 'Bohemian Rhapsody' van Queen. Met name die laatste viel bijzonder goed in de smaak. De leden van Queen deelden de video van de drie zusjes zelfs op hun social media-kanalen, waardoor ze de hele wereld over gingen.

Dankzij de coronacrisis kunnen de plannen van de zusjes voor dit jaar niet doorgaan. In de video hieronder vertellen ze wat ze eigenlijk hadden willen doen in 2020.

Lees meer over
Amy VolShelley VolLisa VolOG3NE