heel andere rol

Deze thriller met Camila Mendes in de hoofdrol is nu te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Eric Milner / NetflixDeze thriller met Camila Mendes in de hoofdrol is nu te zien
RTL

Camila Mendes (25) kennen we tot nu toe vooral als Veronica uit 'Riverdale' en uit de 'Side Effects'-videoclip van The Chainsmokers, waar ze als de verveelde Riley uit het niets begint te dansen. Vanaf vandaag is ze ook te zien in 'Dangerous Lies': een nieuwe thriller van Netflix.

Camila Mendes speelt de rol van Katie Franklin, die nadat ze aan de kant wordt gezet als serveerster een baan als verzorger bij een rijke, oude man aanneemt. De twee bouwen een speciale band op en als haar baas onverwachts komt te overlijden blijkt dat Katie zijn enige erfgenaam is.

Katie en haar man Adam (gespeeld door Jessie T. Usher) nemen al snel hun intrek in het huis, maar worden meegesleurd in een complex web van leugens, bedrog en moord. Als ze wil overleven, zal Katie ieders motieven in twijfel moeten trekken - zelfs de mensen van wie ze houdt.

Riverdale's Camila Mendes datet met collega
Lees ook

Riverdale's Camila Mendes datet met collega

Om de release van de film te vieren deelde de hoofdrolspeelster gisteravond al een aantal behind the scenes-clips, waaruit blijkt dat er genoeg tijd was om tussen de takes door te kaarten en andere spelletjes te spelen. Ook laat ze via haar Instagram Stories weten het erg spannend te vinden om een personage te spelen dat is afgestudeerd, aangezien ze in Riverdale nog altijd iemand speelt die op de middelbare school zit.

© Instagram @camimendes

Dangerous Lies is nu te zien bij Netflix.

Lees meer over
Camila MendesNetflix