wapperende wimpels

Guus Meeuwis debuteert met quarantaine-look

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGuus Meeuwis debuteert met quarantaine-look
RTL

De kappers zijn gesloten en voor velen betekent dat een behoorlijke uitgroei, kaalgeschoren kop of langere lokken dan ooit tevoren. Guus Meeuwis (48) maakt er een geintje over op Instagram.

"Hans Klok krijgt concurrentie"

Guus heeft zich volledig laten gaan. De coupe van de zanger ziet er behoorlijk anders uit dan we van hem gewend zijn. 'Jongens. Ik bedoelde jubileumhaar. Niet jubileumjaar', grapt en grolt hij op Instagram. Met styliste Manon Meijers als aanstaande echtgenote zal het Guus vast niet overkomen dat de haren daadwerkelijk zo lang worden. Zijn volgers verblijd hij wel met het gebbetje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bruiloft Guus Meeuwis en Manon valt mogelijk in het water
Lees ook

Bruiloft Guus Meeuwis en Manon valt mogelijk in het water

De fans en vrienden van de zanger zien er de humor wel van in. 'Wil ik ook', aldus een jaloerse Robert ten Brink. Eén volger vindt dat Guus wel wat weg heeft van André Rieu met deze look. 'Schitterend', 'Staat je goed' en 'Hans Klok krijgt concurrentie' reageren anderen onder het kiekje. Mocht het echt zover komen, zal Manon er vast een stokje voor steken. Zeker met hun bruiloft in het vizier. De twee vertellen over hun aanstaande huwelijk in de video hieronder. 

Lees meer over
Guus MeeuwisManon MeijersUiterlijke verzorgingInstagramSociale Media