das lief

Vrijheid voor iedereen: Beau deelt tompoezen uit aan daklozen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @beauvanedVrijheid voor iedereen: Beau deelt tompoezen uit aan daklozen
RTL

Ook in deze onzekere tijden maakt Beau van Erven Dorens (49) zich hard voor iedereen zonder thuis. Want juist de daklozen in ons land kunnen momenteel wel een beetje extra liefde gebruiken. De presentator gaat dan ook de straat op om tompoezen uit te delen.

"Ook voor hen is het Bevrijdingsdag en ook voor hen is het een hele moeilijke tijd"

'Ook voor hen is het Bevrijdingsdag en ook voor hen is het een hele moeilijke tijd', laat Beau weten op zijn Instagram. 'Ze zijn bang voor corona, ze worden meer gemeden dan ooit en krijgen minder dan ooit.'

Hij roept dan ook op juist nu een beetje meer op te letten. 'Maak een praatje en als je het kan missen: geef ze iets lekkers en.... een beetje liefde', aldus Beau.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beau van Erven Dorens gaat op de persoonlijke toer
Lees ook

Beau van Erven Dorens gaat op de persoonlijke toer

Zijn volgers vinden het geweldig dat Beau zich zo inzet voor de medemens. 'Geweldig mens ben je. Voorbeeld voor velen in de samenleving. Ik kan niks anders zeggen', laat iemand weten. Een ander schrijft: 'Je hebt het hart op de goede plaats Beau, blijf vooral zoals je bent.'

Beau is sinds gisteren weer elke werkdag te zien op de buis. Wij spraken hem vlak voor de aftrap van het nieuwe seizoen:

Lees meer over
Beau van Erven Dorens