Like OMG

Monica Geuze heeft geen positief gevoel overgehouden aan serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland/Stanley BishMonica Geuze heeft geen positief gevoel overgehouden aan serie
RTL

Op dit moment zijn er vier afleveringen te zien van 'Like Monica', de Videoland-serie van Monica Geuze (25). Vanwege het coronavirus blijft het daar voorlopig ook even bij en dat vindt de influencer stiekem helemaal niet zo erg. Dat vertelt ze in de podcast van goede vriend Kaj Gorgels (29).

"Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er niet een heel positief gevoel aan over heb gehouden"

De eerste paar afleveringen van haar serie richten zich vooral op het co-ouderschap met ex Lars Veldwijk en haar nieuw vlam. "Als er een andere camera meedraait, dan voelt het anders. Niet alsof ik het zelf deel", vertelt Monica over die keuze. Toch blijft het een gevoelig onderwerp, helemaal voor een docu-serie. Als ze de tijd kon terugdraaien had ze er misschien dan ook niet voor gekozen op dit moment in haar leven. "Ik heb er geen spijt van, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er niet een heel positief gevoel aan over heb gehouden", aldus de YouTube-ster.

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend
Lees ook

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend

Monica gaat verder: "Ik heb ook veel kritiek gekregen op de situatie tussen mij en Lars. En ik snap dat heel goed, het is een kwetsbare situatie en iedereen mag daar iets van vinden. Maar als mensen uit elkaar gaan en er is een kind in het spel, dat is volgens mij nog nooit vlekkeloos gegaan."

Volgens de jonge moeder zijn ze precies op een tijd begonnen met filmen dat de emoties erg hoog waren. "Voor de mensen die zo’n serie maken is dat natuurlijk perfect. Maar ik had achteraf natuurlijk veel liever dat ze een paar maanden later waren begonnen met filmen."

RTL Boulevard sprak de YouTuber eerder al over haar Videoland-serie.

Lees meer over
Monica GeuzeVideoland