Madonaja zeg

Madonna weet het zeker: 'Ik had overduidelijk corona op tour'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMadonna weet het zeker: 'Ik had overduidelijk corona op tour'
RTL

Madonna (61) kreeg tijdens haar recente Madame X-tour nogal wat kritiek. De Queen of Pop moest heel wat shows afzeggen vanwege haar gezondheid. Nu stelt ze te weten waar het al die tijd aan lag: ze had het coronavirus onder de leden.

"Ik was heel erg ziek aan het einde van mijn tour in Parijs. Net als velen van mijn crew"

Madonna verbaast de afgelopen tijd vriend en vijand met haar Instagram-uploads. Zit ze niet te oreren in een bad, vertelt ze dat ook zij denkt het coronavirus onder de leden te hebben gehad. 

De Madame X-tour van Madonna leek meer op een reeks citytrips dan op een tournee. Ruim tien optredens werden, veelal last-minute, afgezegd. Als klap op de vuurpijl kwam er dankzij het coronavirus ook nog eens een vroegtijdig einde aan de concertreeks. Grote kans dat dit hoe dan ook gebeurd zou zijn, want volgens de zangeres was zij ten tijde van de geplande optredens op 10 en 11 maart zo ziek als een hond.

Madonna ontvangt felle kritiek na monoloog in bad over corona
Lees ook

Madonna ontvangt felle kritiek na monoloog in bad over corona

Madonna liet eerder al op haar Instagram weten dat zij positief getest is op antilichamen tegen het coronavirus. De zangeres wil nu duidelijk maken dat ze momenteel geen klachten heeft, maar wel vreest dat ze enkele weken geleden toch het virus te pakken heeft gehad. ‘Als je positief getest wordt op de antilichamen, betekent het dat je ook het virus gehad hebt. Dus dat geldt overduidelijk voor mij', zo schrijft ze op Instagram. 'Ik was heel erg ziek aan het einde van mijn tour in Parijs. Net als velen van mijn crew.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Madonna