You got the invitation

La La Land volgende maand te zien bij Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Independent FilmsLa La Land volgende maand te zien bij Videoland
RTL

Musicals leken lange tijd afgeschreven in Hollywood. Mede dankzij de film 'La La Land' is het genre echter weer helemaal terug! Nu komt het muzikale sprookje over de liefde tussen een jazzpianist (Ryan Gosling) en een actrice (Emma Stone) naar Videoland.

La La Land verraste uit het niets de filmwereld met catchy nummers als 'Another Day of Sun' en 'Someone in the Crowd' en liet op aanstekelijke wijze zien dat musicals niet altijd oubollig en stoffig hoeven te zijn. De film kreeg in 2017 een record van veertien Oscar-nominaties, waarvan er zes zijn verzilverd. Tevens won La La Land zeven Golden Globe Awards en vijf BAFTA Awards. Hoofdrolspeler Ryan Gosling, Sebastian is de film, maakte extra veel indruk door zelf alle indrukwekkende pianopartijen in de film voor zijn rekening te nemen.

Ryan Gosling flink geholpen bij First Man
Lees ook

Ryan Gosling flink geholpen bij First Man

Voor wie de film nog niet gezien heeft (al is die kans klein), een korte samenvatting van de moderne variant op de klassieke Hollywood musical: het verhaal volgt serveerster Mia en jazzmuzikant Sebastian. Alle twee hebben ze grote dromen; zo hunkert Mia naar een leven op het witte doek en holt ze tussen het serveren van koffies van de ene auditie naar de andere. Ondertussen droomt de muzikale Sebastian van het openen van een eigen jazzclub terwijl hij amper de eindjes aan elkaar kan knopen.

Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

La La Land is vanaf 22 juni te zien bij Videoland.

Lees meer over
Videoland