van ruilen komt huilen

Zach krabbelt terug: 'Had ik hem maar nooit ingezet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandZach krabbelt terug: 'Had ik hem maar nooit ingezet'
RTL

Tijdens zijn eerste 'Temptation Island'-kampvuur besluit deelnemer Zach al direct zijn joker in te zetten, wat alles te maken heeft met verleidster Romee. Maar of hij nog altijd zo blij met die keuze..? Tegenover Goedele Liekens klapt hij uit de school. Pas op: spoilers!

"Toen werd tegen mij verteld dat ik zat te droogneuken, aan haar borsten zat, haar zoende en haar in mijn bed trok"

Al op dag twee van zijn Temptation-avontuur gaat Zach de mist in. Op alle verleidsters 'kan hij wel een kunstje', maar op één dame in het bijzonder heeft zijn oog laten vallen: Romee. De twee duiken meteen samen het bed in, maar gaan niet verder dan een beetje knuffelen en strelen. De volgende morgen lijkt Zach echter het nachtelijke avontuurtje te zijn vergeten. Wat hij wél nog weet is dat hij te ver is gegaan.

Om zijn vriendin Simone te sparen besluit hij daarom alvast zijn joker in te zetten. Niet zo'n slimme keuze, want inmiddels weten we dat de tortelduifjes verder gaan dan een beetje kroelen... 

Temptation-verleider Jay heeft een bijzondere nieuwe baan
Lees ook

Temptation-verleider Jay heeft een bijzondere nieuwe baan

De 'CEO van Fuckboy Airlines' blikt nu in Goedele on Top terug op zijn actie en doet een opvallende uitspraak. "Ik heb de aflevering terug bekeken en op basis van wat er daadwerkelijk was gebeurd, had ik nooit die joker ingezet", vertelt hij. "Ik zeg niet dat de beelden goed zijn, totaal niet. Zo wens ik mezelf niet te zien en m’n partner ook niet. Maar toen werd tegen mij verteld dat ik zat te droogneuken, aan haar borsten zat, haar zoende en haar in mijn bed trok”, legt hij uit. "Dat was totaal niet het relevante verhaal."

Zijn vriendin Simone vertelde in Temptation Gossip eerder al haar kant van het verhaal. 

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5 of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Lees meer over
Temptation Island