Cry me a river

Spoiler alert: vijfde seizoen Riverdale gaat er heel anders uitzien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixSpoiler alert: vijfde seizoen Riverdale gaat er heel anders uitzien
RTL

Nu het vierde seizoen van 'Riverdale' flink is ingekort, kijken de fans alweer reikhalzend uit naar het vervolg. Hoewel ze daar nog even op moeten wachten, is er al wel het een en ander bekend over de nieuwe afleveringen.

"Het plan is dan ook om een sprong in de tijd te maken van vijf jaar"

Acteur Skeet Ulrich, die de vader van Jugghead speelt, heeft zijn mond voorbij gepraat wat betreft de toekomst van Riverdale. We weten inmiddels dat we hem niet meer zullen zien in de toekomst, maar denkt zeker te weten dat het vijfde seizoen er heel anders uit zal zien. In The Today Show deed hij een boekje open en zei: "Ik weet dat ze met het vijfde seizoen van de serie een andere weg in willen slaan. Het plan is dan ook om een sprong in de tijd te maken van vijf jaar.”

Voorlopig geen nieuwe afleveringen van Riverdale bij Netflix
Lees ook

Voorlopig geen nieuwe afleveringen van Riverdale bij Netflix

Het zal niet de eerste keer zijn dat de serie een uitstapje naar de toekomst maakt. In het vierde en huidige seizoen is al te zien hoe Betty, Jugghead, Veronica en Archie ieder een eigen weg gaat. Hoewel Skeet het een leuk idee vindt, ziet hij het wel als zijn moment om afscheid te nemen. “Deze keuze leek mijn voorgevoel dat het tijd was om verder te gaan en te zoeken naar nieuwe, creatieve uitdagingen alleen maar te bevestigen", zo vervolgt de acteur. 

Wanneer het vijfde seizoen te zien is nog niet bekend, maar door het coronavirus zal het hoogstwaarschijnlijk nog wel even duren.

Lees meer over
Netflixserie