bloedband

Dit zei Sylvie tegen broer tijdens omhelzing in Hoge Bomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDit zei Sylvie tegen broer tijdens omhelzing in Hoge Bomen
RTL

Sylvie Meis (42) was te gast in het programma 'Hoge Bomen' van Jeroen van der Boom (47). Tijdens de show verraste haar broer Daniël haar met zijn aanwezigheid, maar vooral de knuffel die ze elkaar gaven bracht veel teweeg.

"Er wordt natuurlijk enorm gespeculeerd"

Voor het eerst in een lange tijd gaf Sylvie zich bloot op tv tijdens Hoge Bomen. Ze werd toegezongen door presentator Jeroen én kreeg een behoorlijke verrassing: haar broer Daniël was er. Bij zijn opkomst gaf ze hem een omhelzing en fluisterde ze iets in zijn oor. Het riep veel vragen op de bij kijkers van de show, die niet begrepen wat er gezegd zou moeten worden door haar. Maar Jeroen heeft antwoorden. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen
Lees ook

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen

In gesprek met Privé TV deelt Jeroen wat hij denkt dat er gewisseld werd tussen de twee. "Ja, ze zegt wat", begint hij over Sylvie. "Ik denk, als ik haar ken ik denk haar te kennen, dat ze echt oprecht iets zegt van: 'Dit doe je nooit!' Van: 'Hè, dat dit je doet doet?'" Volgens Jeroen wil Daniël 'nooit in beeld en zeker niet bij haar aan de piano.' "Er wordt natuurlijk enorm gespeculeerd. Maar zij zijn in een bloedband en ik ken haar goed (...) Ik neem het altijd een beetje voor haar op en zij zegt ongetwijfeld iets goed tegen haar broer (...) Dat is niet negatief. Absoluut niet." 

De aflevering zorgde voor veel kritiek op Sylvie. Haar goede vriend Leco stelde dat ze 'niets goed kon doen' in de ogen van het publiek. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Hoge Bomen met Sylvie terugkijken? Dat kan hier

Lees meer over
Sylvie MeisJeroen van der BoomTv-programmaTelevisieFamilie