Meis, wat doe je?

Sylvie Meis en verloofde zetten gigantische stap in relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSylvie Meis en verloofde zetten gigantische stap in relatie
RTL

Hoewel het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis (42) en Niclas Castello (41) nog even op zich laat wachten, doen de tortelduifjes het allesbehalve rustig aan. Duitse media melden dat de verhuisdozen kunnen worden ingepakt, want La Meis en de kunstenaar lijken te gaan samenwonen.

Sylvie Meis en haar verloofde kunnen in Duitsland amper over straat of er staat wel een fotograaf ze op te wachten. Ook dit keer is dat het geval, maar de twee waren niet alleen. Ze waren in gezelschap van een heuse makelaar en bezochten een riante villa in een rustige buitenwijk van Hamburg.

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen
Lees ook

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen

Sylvie woont momenteel nog samen met haar zoon Damián in een penthouse in het centrum van de Duitse stad. Hier woonde zij ook al tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart, maar ze lijkt nu klaar te zijn om haar optrekje te verlaten.

De riante woning zou een prijskaartje hebben van 950.000 euro en telt in totaal zes kamers. Het heeft een oppervlakte van maar liefst 310 vierkante meter en ligt zeer dichtbij de luchthaven. Dat is makkelijk voor zowel Sylvie als voor Niclas, hij werkt normaal gesproken vooral in de Verenigde Staten en zal dan ook vaak heen en weer vliegen.

Sylvie kwam onlangs flink onder vuur te liggen na een spraakmakend interview met Jeroen van de Boom. Leco, al jarenlang goed bevriend met Sylvie, kwam voor haar op. 

Lees meer over
Sylvie Meis