ik kijk naar jou

Lied Jim Bakkum en Glennis Grace voor zieke Jayme nu te horen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jimbakkum/@teamjaymeLied Jim Bakkum en Glennis Grace voor zieke Jayme nu te horen
RTL

1,9 miljoen euro. Dat kost het medicijn dat de zieke Jayme (1) kan redden. Het jongetje lijdt aan de zeldzame spierzieke SMA type 1. Jim Bakkum, Glennis Grace en Nicky Romero zijn de studio ingedoken om met een speciaal nummer aandacht te vragen voor zijn schrijnende situatie. Dat nummer, 'Ik Kijk Naar Jou', is nu uit.

"Als hij dit medicijn niet krijgt, dan is het bijna zeker dat hij de 2 niet haalt"

Jim hoopt dat hij met het nummer iets kan betekenen voor het jochie: "Ik ben in deze periode op de bres gesprongen voor de zieke Jayme. Er is al een hoop geld opgehaald, maar de weg naar 1,9 miljoen euro is nog lang. Als hij dit medicijn niet krijgt, dan is het bijna zeker dat hij de 2 niet haalt. Iedere dag telt dus. En ik hoop dat we met zijn allen in Nederland het leven kunnen redden van dit lieve jongetje."

Jayme heeft 1,9 miljoen nodig voor duurste medicijn ter wereld: 'Het is de enige optie'
Lees ook

Jayme heeft 1,9 miljoen nodig voor duurste medicijn ter wereld: 'Het is de enige optie'

Het lied 'Ik Kijk Naar Jou' is geschreven door Bettina Holwerda, de vrouw van Jim Bakkum. DJ Nicky Romero heeft het nummer mede geproduceerd en zijn studio beschikbaar gesteld om het nummer op te nemen.

Jayme is een vrolijke dreumes van elf maanden oud en heeft de ernstige spierziekte SMA type 1. Dit houdt in dat hij niet veel kan en waarschijnlijk niet ouder wordt dan 2 jaar. Op dit moment wordt hij behandeld met prikken in zijn rug om de ziekte te remmen. Een pijnlijk proces, want hij krijgt ze zonder narcose. Er is een medicijn beschikbaar (Zolgensma) dat ervoor kan zorgen dat Jayme kan leren rollen en zitten. Hij moet dit medicijn alleen dan wel snel krijgen en dat kan nog niet in Europa. Om het medicijn toch te krijgen moet er 1,9 miljoen euro worden opgehaald.

Lees meer over
Glennis GraceJim BakkumNicky Romero