Strak in m'n trainingspak

Thuiswerken in een huispak zit er voor Sylvie Meis niet in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPThuiswerken in een huispak zit er voor Sylvie Meis niet in
RTL

Nu een groot deel van Nederland al een tijdje vanuit huis werkt, zullen de meeste de dag op hun allerbest gekleed doorkomen. Toch is er een iemand die zich niet laat verleiden tot een comfortabele joggingsbroek of huispak, laat staan tijdens een belangrijke meeting.

We hebben het natuurlijk over Sylvie Meis. De 42-jarige influencer laat op haar Instagram zien hoe zij de dagen thuiswerken doorkomt en zoals verwacht ziet ze er op en top uit. La Meis ziet er zeer zakelijk uit en deelt dan ook met haar volgers dat dit haar look is voor de Zoom-meetings van die dag.

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen
Lees ook

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De foto’s kunnen rekenen op flink wat liefdevolle reacties. Zo smelten haar volgers bijna bij het zien van de kiekjes. “Mooi haar, mooi kapsel, mooie vrouw’, schrijft een. “Zo stijlvol’, klinkt weer een ander.

Met wie de online calls zijn geweest weten we natuurlijk niet, maar het zou zomaar eens met haar goede vriend Leco van Zadelhof zijn. Die laatste kwam onlangs nog voor haar op in RTL Boulevard toen bleek dat haar optreden bij Hoge Bomen alles behalve in de smaak viel.

Lees meer over
Sylvie Meis