Stronger than yesterday

Jamie Lynn Spears onthult groot familiedrama

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jamie Lynn Spears onthult groot familiedrama
RTL

Meer dan drie jaar geleden maakte Jamie Lynn Spears (28) iets vreselijks heftigs mee. Met tranen in haar ogen vertelt ze in de podcast 'Better Together' over het moment dat ze haar dochter Maddie bijna voorgoed kwijtraakte.

Drie jaar terug reed de 8-jarige Maddie zoals zo vaak een rondje met een quad over het landgoed van de familie Spears in Louisiana. Maar dat ging helemaal mis, want de dochter van Jamie Lyn belandde met de quad in het water en bleef minutenlang kopje onder. Meerdere mensen probeerden om Maddie uit veiligheidstuig van het voertuig te bevrijden. 

Jamie herinnert zich het verschrikkelijke ongeluk als de dag van gisteren. "We dachten dat we onze dochter kwijt waren. Er is niets ergers dan naar je kind kijken en denken dat je haar in de steek hebt gelaten. Ik wilde niet dat ze dacht dat ik haar niet kon redden."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jamie Lynn Spears heeft na 10 weer een rol te pakken
Lees ook

Jamie Lynn Spears heeft na 10 weer een rol te pakken

Eenmaal overgebracht naar een kinderziekenhuis in New Orleans bleef Maddie nog dagen buiten bewustzijn. Wonderbaarlijk genoeg is ze volledig hersteld zonder tekenen van neurologische schade. Maar zo goed als het met Maddie gaat, zo slecht lijkt het Britney tegenwoordig af te gaan. Niet lang geleden kampte ze met een depressie en nam ze een drastisch besluit.