Koninklijk gebaar

Prins William en Harry hebben de strijdbijl begraven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrins William en Harry hebben de strijdbijl begraven
RTL

Er gingen al langere tijd hardnekkige geruchten dat de broers Harry en William flinke bonje hebben, maar de rust lijkt enigszins wedergekeerd bij de Britse royals.

"Er zijn zeker een aantal strubbelingen tussen de broers geweest"

Vanity Fair-journalist Katie Nicholl heeft aan Entertainment Tonight een boekje opengedaan over de relatie tussen de broers. “Er zijn zeker een aantal strubbelingen tussen de broers geweest, die onder meer kwamen door het feit dat Harry en zijn vrouw Meghan Markle afscheid namen van hun rol als senior royal, de vermeende vetes tussen Kate en Meghan en de periode waarin hun vader prins Charles geveld was door het coronavirus. Maar het lijkt erop dat de broers elkaar weer gevonden hebben.”

Harry en Meghan 'breken in' tijdens videomeeting
Lees ook

Harry en Meghan 'breken in' tijdens videomeeting

“Ze hebben elkaar meerdere malen gesproken via een videocall, wat hen dichter bij elkaar heeft gebracht”, vervolgt ze. Maar vooral toen prins Charles getroffen werd door het coronavirus, besloten de twee broers alle ruzies aan de kant te zetten. “Harry en Meghan kunnen nu hun eigen leven leiden in Amerika, terwijl William en Kate hun taak kunnen blijven vervullen als senior royals, zonder dat daarbij constant vergelijkingen met hun familieleden worden gemaakt. Maar ze missen het echtpaar absoluut.”

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryPrins WilliamPrinses Kate