toxic

'Relatie Zach en Simone van Temptation Island is ongezond'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island'Relatie Zach en Simone van Temptation Island is ongezond'
RTL

Zach en Simone zijn met stipt het meest besproken koppel van 'Temptation Island' dit jaar. De 'CEO van Fuckboy Airlines' ging al op dag één de fout in en zette tijdens zijn eerste kampvuur al meteen zijn joker in. Onbegrijpelijk vindt Roshina.

"Ik snap niet dat haar keuze op Zach is gevallen"

Ze heeft dan ook geen goed woord over wat betreft hun relatie. "De relatie tussen Zach en Simone vind ik echt heel raar", vertelt ze in een nieuwe aflevering van Temptation Gossip. "Simone is echt een topvrouw en heel zelfstandig, dus ik snap niet dat haar keuze op Zach is gevallen. Het is wel een lievere jongen dan wat je op beeld ziet, maar ik vind het een ongezonde, giftige relatie." 

Zach van Temptation doet te bizarre uitspraak over bedpartners
Lees ook

Zach van Temptation doet te bizarre uitspraak over bedpartners

Zach was niet de enige die besloot zijn vriendin in te ruilen. Ook Arda deelde meerdere malen het bed met verleidster Eline, iets wat Roshina niet begrijpt. "Ik ben zulke goede vrienden met Elke en daarom heb ik er nog steeds moeite mee. Ik snap niet dat hij dat haar heeft aangedaan."

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Lees meer over
VideolandTemptation Island