Sin an

Derde seizoen The Sinner staat voor de deur mét hete verrassing

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDerde seizoen The Sinner staat voor de deur mét hete verrassing
RTL

Nu Netflix bijna is uitgespeeld én verschillende series nog wel even op zich laat wachten, vragen veel mensen zich af wat ze nu moeten kijken. Gelukkig heeft de streamingdienst ook hier het antwoord op en heeft bekendgemaakt wanneer het derde seizoen van ‘The Sinner’ te zien is.

Fans van de serie kunnen niet wachten op een nieuw seizoen én een nieuw mystery. Gelukkig laat Netflix haar abbonees niet al te lang wachten, want vanaf volgende maand kunnen we weer gaan bingewatchen. Dan verschijnen namelijk de gloednieuwe afleveringen, maar er zit wel een addertje onder het gras.

Startdatum nieuw seizoen Undercover bekend mét eerste beelden
Lees ook

Startdatum nieuw seizoen Undercover bekend mét eerste beelden

Op dit moment heeft Netflix bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen vanaf 19 juni in het Verenigd Koninkrijk en Ierland te zien is, maar de Nederlandse tak houdt zich angstvallig stil. Toch is de kans vrij groot dat een serie van zo’n formaat gewoon een wereldwijde release krijgt en dus gewoon in Nederland te bingen zal zijn.

Detective Harry Ambrose zal zich ook dit seizoen weer storten op een mysterieuze zaak. Dit keer heeft niemand minder dan Matt Bomer (Die van Magic Mike) ook een rol te pakken. Hij speelt de rol van Jamie, een zeer gewaardeerd burger, maar niks is wat het lijkt. Als Harry een auto-ongeluk moet onderzoeken, komt hij al gauw tot de conclusie dat er meer speelt. Hij weet al snel bij Jamie te komen en dan gaat het allemaal heel snel.

De eerste beelden beloven een ware traktatie.

Lees meer over
Netflixserie