één keer knipperen en hij is weg

Vriend van Monica Geuze maakt halfnaakt zijn vlogdebuut

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVriend van Monica Geuze maakt halfnaakt zijn vlogdebuut
RTL

Het hoofdstuk Lars Veldwijk (28) heeft Monica Geuze (25) inmiddels afgesloten. Nu ze eindelijk van de daken mag schreeuwen dat ze een nieuwe liefde heeft, is het slechts een kwestie van tijd tot Robbert een keer in de vlogs te zien is. Deze week is het dan eindelijk zover.

Om contractuele redenen moest Monica haar liefde Robbert bewaren voor haar realityserie Like Monica, maar inmiddels krijgen haar vlogkijkers ook de kans om iets meer van hem te zien. In haar laatste vlog verschijnt de blonde vriend van de influencer een paar hele seconden in beeld.

In eerste instantie vang je een glimp van hem op als ze een broodje hamburger zonder brood eet (op minuut 12:10), daarna zie je hem van de boot springen als ze vaart met haar beste vrienden Pieter en Danique (vanaf 18:44 minuten).

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend
Lees ook

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend

Het is even wachten op nieuwe afleveringen van de Videoland serie, maar nu de opnames hervat zijn, verwacht Monica haar kijkers snel weer te voorzien van nieuw materiaal. In onderstaande video vertelt ze meer over de serie. 

Lees meer over
Monica Geuze