Sorry, wat?

Wat bedoelt Demi Lovato met geheimtaal op Instagram?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWat bedoelt Demi Lovato met geheimtaal op Instagram?
RTL

De zon schijnt weer voor de zangeres. Demi Lovato (27) is hartstikke verliefd op acteur Max Ehrich (28) en iedereen mag het weten. Ze is zelfs zo verliefd dat ze een eigen taal met hem spreekt. Haar volgers zijn daardoor in de war. Wát bedoelt Demi met de gekke tekst bij haar laatste #couplegoals-foto?

De tortelduifjes uit Hollywood delen dezelfde kiekjes op Instagram, maar wat de betekenis van het bijschrift is blijft de vraag. Demi schrijft 'ilysfmiai', terwijl Max met het onverklaarbare 'ilysfmibmm' op de proppen komt. De hartjes maken duidelijk dat het in ieder geval liefdevol bedoeld is. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Demi Lovato bevestigt per ongeluk relatie met nieuwe vriend
Lees ook

Demi Lovato bevestigt per ongeluk relatie met nieuwe vriend

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De fans van Demi lijken in ieder geval genoeg tijd te hebben om het mysterieuze raadsel op te lossen. De mogelijke vertaling van Demi's bijschrift is 'I love you so f*cking much it’s actually insane'. Max bedoelt misschien 'I love you so f*cking much it blows my mind'.

Demi Lovato is in ieder geval weer helemaal terug van weggeweest. Nadat de zangeres op het randje van de dood balanceerde door een overdosis, stond ze afgelopen januari bij de Grammy's met haar nieuwe nummer. Het lied 'Anyone' blijkt nu een Nederlands tintje te hebben.

Lees meer over
Demi Lovato