guess who's back?!

Monica Geuze onthult wanneer serie weer te zien is bij Videoland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze onthult wanneer serie weer te zien is bij Videoland
RTL

Fans van de Videoland-serie van Monica Geuze (25) komen volgende maand weer aan hun trekken. Dan gaat de show van de YouTube-ster weer verder, zo heeft ze onthult in haar vlog.

"Ik weet nog niet of ik dit mag zeggen, maar ik heb veel vragen gehad over wanneer ‘ie weer start gaat"

"Ik heb er weer helemaal zin in", vertelt Monica enthousiast na een meeting over Like Monica. "Ik weet nog niet of ik dit mag zeggen, maar ik heb veel vragen gehad over wanneer ‘ie weer start gaat. En als het goed is begint hij op 1 juli weer. Dat is hoe het er nu voorstaat."

Monica Geuze vertelt eindelijk over 'ding' met Kaj Gorgels
Lees ook

Monica Geuze vertelt eindelijk over 'ding' met Kaj Gorgels

Volgens de jonge moeder staan er veel leuke dingen op de planning, maar heeft ze wel een beetje stress. Omdat ze pas net begonnen zijn met filmen, moet er in één maand namelijk nog het nodige gebeuren voor haar serie.

Op dit moment zijn er al vier afleveringen te zien van de realityreeks bij Videoland. Daarna moest de serie noodgedwongen stoppen in verband met corona. In de laatste aflevering van Like Monica was te zien hoe Monica kijkt naar de live-toespraak van minister-president Mark Rutte op 16 maart. Tegenover RTL Boulevard sprak ze al eerder uitgebreid over de show.

Lees meer over
Monica GeuzeVideoland