over de rooie

Temptation-presentatrice heeft geen goed woord over voor Zach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Goedele on TopTemptation-presentatrice heeft geen goed woord over voor Zach
RTL

Temptation Island-deelnemer Zach Avelo (24) speelde met de gevoelens van zijn (ex-)vriendin Simone alsof het niets was. Presentatrice Annelien Coorevits (33) neemt dat hem nog altijd kwalijk, dat vertelt ze in het programma 'Goedele on Top'.

"Je bent toch een volwassen man? Neem een beetje verantwoordelijkheid"

"Zach was misschien niet direct mijn favoriete persoon in het programma", doet ze een boekje open. "Ik sta natuurlijk aan de kant van de vrouwen en ik vind Simone echt een topwijf." Annelien kan dat ook nog altijd niet geloven wat Zach dit seizoen allemaal geflikt heeft.

Volgens Goedele dachten mede hierdoor ook veel kijkers dat hij een spelletje speelde, maar de presentatrice kan verzekeren dat hun relatie echt was. "Door de jaren heen, elk jaar opnieuw, zijn er wel speculaties dat het allemaal prostituees zijn of geen echte koppels. Maar dat is natuurlijk niet waar", legt ze uit.

'Niels en Rosanna wagen wéér de sprong in Temptation Island'
Lees ook

'Niels en Rosanna wagen wéér de sprong in Temptation Island'

In de aflevering klapt ze ook uit de school over het laatste kampvuur, waar ze enorm kwaad was op Zach. Annelien: "Hij bleef maar ontkennen en zeggen dat het haar schuld was. Alle verwijten waren voor haar en zij kon op haar beurt weinig of niks zeggen tegen hem (…) iedere keer ging ik daar weer tegenin, maar Rick ook. Op een bepaald moment waren we alle twee heel kwaad op hem. Dat we zeiden van: dat kun je toch niet maken? Je bent toch een volwassen man? Neem een beetje verantwoordelijkheid."

Zach deed eerder in Temptation Gossip al zijn kant van het verhaal.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Lees meer over
Temptation Island