mini-me

Rodanya van Temptation kan er niet bij hoe snel zoontje groeit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rodanyakelseyRodanya van Temptation kan er niet bij hoe snel zoontje groeit
RTL

'Temptation Island'-babe Rodanya wist vriend en vijand te verrassen door enkele maanden na deelname aan het programma aan te kondigen in verwachting te zijn. Inmiddels maakt haar zoontje alweer een aantal maanden deel uit van haar leven en groeit als kool.

'Wat gaat het snel'

Op the gram deelt de jonge moeder een snoezige foto van haar oogappeltje, gemaakt tijdens het lekkere weer van de afgelopen dagen. Rodanya weet nog als de dag van gisteren dat haar ventje ter wereld kwam. 'Wat gaat het snel', schrijft ze dan ook verwonderd bij de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rodanya uit Temptation vergelijkt bevallen met poepen
Lees ook

Rodanya uit Temptation vergelijkt bevallen met poepen

Ondanks dat ze in de wolken is met zoontje Levay Ace, vertelde Rodanya eerder al dat ze de bevalling ziet als de ergste dag die ze heeft meegemaakt. 'Ik kan echt niet begrijpen dat sommige vrouwen dit zien als de mooiste dag van hun leven', stelde ze op social media.

De zwangerschap van de oud-deelneemster van Temptation Island ging dan ook niet zonder slag of stoot. Eerst hield ze haar volgers wekenlang in spanning wie nu de vader is van het kindje. Uiteindelijk maakte ze bekend dat het haar ex-vriend Morgan is, met wie ze ook meedeed aan de ultieme relatietest. Het koppel verliet samen het programma, maar eenmaal thuis ging Rodanya tóch de mist in.

Ook dit seizoen was niet iedereen bestand tegen de verleiding. Zo dook nieuwkomer Zach meteen op de meiden in de villa. In Temptation Gossip vertelt hij zijn kant van het verhaal.

Lees meer over
Temptation Island