Laat de boeren dorsen

Boer Bastiaan en Milou reageren op zwangerschapsgeruchten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© kRO-NCRV/Linelle DeunkBoer Bastiaan en Milou reageren op zwangerschapsgeruchten
RTL

Boer Bastiaan en Milou zijn sinds ‘Boer zoekt Vrouw’ helemaal in de wolken met elkaar. De twee delen op hun Instagram dan ook geregeld zoete foto’s van hun tijd samen. Één foto laat hun volgers echter denken dat ze inmiddels in verwachting zijn van een heuse Boer zoekt Vrouw-baby. Aan RTL Boulevard laten ze weten dat ze wel kunnen lachen om alle reacties.

"Mensen trekken natuurlijk wel snel een conclusie"

Zodra Bastiaan een foto van hem en zijn geliefde Milou deelt, rijst bij enkele van zijn volgers gelijk dé vraag der vragen: ‘zijn jullie zwanger?’ Deze vraag zorgt voor een stortvloed aan reacties, maar veel volgers denken toch echt de twee tortelduifjes in blijde verwachting zijn. Toch is dit niet het geval, zo laat Milou weten aan RTL Boulevard.

Milou uit Boer zoekt Vrouw bewijst geboren boerin te zijn
Lees ook

Milou uit Boer zoekt Vrouw bewijst geboren boerin te zijn

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

“We hebben er wel om kunnen lachen”, zo vertelt Milou. “Maar het is niet waar. Mensen trekken natuurlijk wel snel een conclusie.” Toch zorgt de vraag wel voor veel commotie. Velen vinden het onbeschoft om te vragen of iemand zwanger is. ‘Zo’n vraag stel je toch niet?’ en ‘Dit is echt niet oké om te zeggen’, zijn enkele verontwaardigde reacties. “Voor ons is het niet pijnlijk”, vervolgt Milou. “Maar dat zou voor andere mensen wel zo kunnen zijn.”

Onlangs vertelde het stel nog dat een eventuele gezinsuitbreiding meer dan welkom is, dat zie je hieronder.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw