Bond girl

'James Bond heeft dochtertje in No Time To Die'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Universal Pictures International'James Bond heeft dochtertje in No Time To Die'
RTL

Het lijkt erop dat 'James Bond' in de nieuwste film een wel heel speciale 'Bond girl' heeft. Het filmpersonage schijnt vader te zijn van een dochtertje.

"Bond lijkt helemaal gelukkig met zijn nieuwe burgerlijke leventje, maar dan moet hij toch weer de wereld redden"

Het balletje kwam aan het rollen toen er een callsheet van de film werd aangeboden op Ebay. In dit bestand met daarin het opnameschema is te lezen dat er een speciale scène werd opgenomen met een klein meisje. Er zijn weinig details bekend over de scène, maar wat wel duidelijk is, is dat deze vorig jaar werd opgenomen en dat er een vijfjarig meisje (Lisa-Dorah Sonne) in mee speelt.

Wereldwijde première James Bond uitgesteld door coronavirus
Lees ook

Wereldwijde première James Bond uitgesteld door coronavirus

In de scène zien we ook Lea Seydoux (Bonds liefje Madeleine Swann) en Lashana Lynch (geheim agent Nomi). Volgens de callsheet loodst Nomi Madeleine en het meisje met de naam Mathilde naar een veilige omgeving. Dus volgens James Bond-fans is het zo klaar als een klontje: 007 en Madeleine hebben samen een dochtertje gekregen.

Een insider heeft aan de Britse krant The Mail on Sunday gelekt dat James Bond inderdaad vader is in No Time To Die. "Bond is altijd een charmeur geweest die de harten van honderden vrouwen heeft gestolen, zonder dat er consequenties waren. Door van hem een vader te maken, krijgt zijn karakter meer drama en veel meer diepgang." James Bond zou er in No Time To Die achterkomen dat hij een dochtertje heeft. "Bond lijkt helemaal gelukkig met zijn nieuwe burgerlijke leventje, maar dan moet hij toch weer de wereld redden."

Natuurlijk is een James Bond-film niet compleet zonder schurk. Rami Malek heeft de eer om in de huid te kruipen van deze boef. We spraken hem over deze rol. 

Lees meer over
Daniel Craig