verdrietig

Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stijn Ghijsen/KRO-NCRVPapa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje
RTL

Het is een droevige dag voor Jay Lopez (37), beter bekend als papa Jay, en zijn kroost. Op Instagram deelt de 'Een Huis Vol'-ster dat het alweer tien jaar geleden is dat hij zijn dochtertje Leanna verloor.

"Je blijft altijd in ons hart"

Een emotionele aangelegenheid voor papa Jay en zijn kinderen. Via social media laat hij weten dat het de tiende sterfdag is van zijn dochtertje Leanna. 'Je blijft altijd in ons hart. De warmte die je papa gaf, zal ik voor altijd doorgeven aan je broers en zussen. We houden van je', schrijft hij in zijn verdrietige eerbetoon. Daarnaast deelt hij een aantal foto's van de begrafenis van Leanna. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Papa Jay uit Een Huis Vol weer gelukkig in de liefde
Lees ook

Papa Jay uit Een Huis Vol weer gelukkig in de liefde

Jays volgers zijn diep geraakt door de aangrijpende foto's. Velen wensen hem sterkte. 'Wow, dit raakt me echt. Tranen kwamen er bij', zo schrijft iemand. 'Je zou de beste vader voor haar zijn geweest', verzekert een fan hem. 'Alleen maar liefde', aldus een ander. Op de Instagram-foto's zijn ook Jays andere kinderen Talitha, Danilo, Jaïro, Jordan en Felice te zien. 

Een tijdje geleden vertelde papa Jay nog hoe hij samen met zijn kinderen de coronacrisis doorkomt. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Jay LopezInstagramDoodKindSociale MediaFamilieTv-programmaTelevisie