WICCA

Kelly van der Veer is bezeten van hekserij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKelly van der Veer is bezeten van hekserij
RTL

Kelly van der Veer (40) is tot een heel nieuw inzicht gekomen. Ze heeft de wereld van de hekserij namelijk ontdekt en voelt zich als een vis in het water - of een kraai in de lucht.

Op Instagram zien we al al dagen meerdere foto's en video's voorbij komen van Kelly waaruit blijkt dat ze zich heeft verdiept in de wereld van de hekserij. Zo heeft Kelly zelfs een kraai in huis, die ze overigens heeft gered. Kelly laat aan RTL Boulevard weten de kraai nu groot te brengen en als hij weer gezond is, gaat het beestje weer de de natuur in.

Kelly is een aanhanger van van wicca, wat een neo-heidense natuurreligie is die sinds 1954 steeds populairder is geworden. Wicca is een georganiseerde vorm van hekserij. De drie belangrijkste regels van Wicca zijn als volgt: 1 - Doe wat je wilt mits je niets of niemand schaadt. 2 - Dat wat je doet komt drie keer tot je terug. 3 - Wees voorzichtig met wat je vraagt, het zou weleens kunnen uitkomen.

Corona-inzicht: Kelly van der Veer gooit haar leven drastisch om
Lees ook

Corona-inzicht: Kelly van der Veer gooit haar leven drastisch om

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

We kennen Kelly natuurlijk allemaal vooral van haar deelname aan Big Brother. Dit weekend werd bekend dat het realityprogramma weer terugkeert bij RTL. In de video hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Kelly van der Veer