ACHTERAF GEZIEN

Yasmin uit Temptation zou nu nooit meer mee willen doen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYasmin uit Temptation zou nu nooit meer mee willen doen
RTL

Yasmin Karssing, met name bekend van haar deelname aan 'Temptation Island VIPS', zou niet nog een keer meedoen aan de realityshow. Dat vertelt ze in gesprek met 'FHM500', die haar de Social Media Queen Award hebben uitgereikt.

"Als je meedoet aan zo’n tv-programma denk je oprecht dat dit gaat lukken"

Yasmin deed mee aan Temptation Island VIPS samen met haar toenmalige vriend Thomas Cox. Achteraf gezien heeft ze er geen spijt van, maar ze zou het niet nog eens doen. "Zoals ik nu in het leven sta, zou ik er absoluut niet aan hebben meegedaan. Op dat moment zat ik in een dal. Het ging niet zo goed op relatie- en werkgebied. Toen kwam dit op m’n pad. Op dat moment had ik echt een avontuur nodig", legt ze uit.

Yasmin deed voor FMH500 ook een fotoshoot, de beelden daarvan zie je in de video hieronder.

De tekst gaat door onder de video.

Temptation-Yasmin deelt heftige beelden van anorexiaperiode
Lees ook

Temptation-Yasmin deelt heftige beelden van anorexiaperiode

Ondanks dat Yasmin bekendheid heeft verworven door het programma, was het niet waar ze op gehoopt had. "Het is ook niet per se bevorderlijk voor m'n acteercarrière.” Nu ze erop terugkijkt ziet ze ook wel dat haar relatie met Thomas was gedoemd om te mislukken. "Als je meedoet aan zo’n tv-programma denk je oprecht dat dit gaat lukken. Maar we zaten zo in de shit, er was al te veel gebeurd."

Nu is Yasmin gelukkig met haar nieuwe vriend, de negentien jaar oudere Arne Toornen. "Hij is heel erg lief, zorgzaam, wijs, volwassen, leuk en spannend. Hij geeft zoveel om mij, dat gevoel heb ik lang niet meer gehad. Ik ben onwijs gek op hem."

In een aflevering van Temptation Gossip vertelt Thomas over zijn relatie met Yasmin. Je ziet het hieronder.