big news

Zangeres Iggy Azalea in het geheim bevallen van zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZangeres Iggy Azalea in het geheim bevallen van zoontje
RTL

De Australische rapper heeft goed afgekeken hoe Kylie Jenner haar zwangerschap verborgen hield. Wat blijkt: ondanks dat ze alle geruchten bleef ontkennen, is de 30-jarige Iggy Azalea voor het eerst moeder geworden.

"Ik wil duidelijk maken dat hij geen geheim is"

De coronacrisis kwam voor Iggy Azalea stiekem wel goed uit, want nu kon ze in alle rust van haar zwangerschap genieten zonder bang te zijn voor loerende paparazzi. Toch deelt ze vandaag groot nieuws met haar volgers op Instagram: 'Ik heb een zoontje.' En dat terwijl ze afgelopen april nog alle geruchten hardnekkig ontkende.

© Instagram @thenewclassic

'Ik bleef maar wachten op het juiste moment om iets te zeggen, maar hoe meer tijd er voorbij ging hoe meer ik realiseerde dat het niet uitmaakt wanneer ik dit vertel; het zal altijd spannend blijven.'

Wie zich verheugt op snoezige kiekjes van baby Azalea hoeft de nieuwe moeder niet op Instagram te volgen. De 'Fancy'-zangeres laat in het bericht weten haar zoontje buiten de spotlights te willen laten opgroeien. 'Maar ik wil duidelijk maken dat hij geen geheim is en dat woorden niet kunnen beschrijven hoeveel ik van hem houd.'

Het is het eerste kindje voor de zangeres en haar vriend, Playboi Carti. Wanneer haar zoontje is geboren en wat de naam van het kleintje is, laat Iggy niet los.

Lees meer over
Iggy Azalea