nieuwe ronde, nieuwe kansen

'Dirk Kuyt na scheiding alweer van de markt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Dirk Kuyt na scheiding alweer van de markt'
RTL

De scheiding van zijn vrouw na een relatie van 22 jaar zorgt ervoor dat Dirk Kuyt (39) een stap terugdoet in de voetbalwereld, maar niet van de liefde. De oud-voetballer zou namelijk troost gevonden hebben bij een nieuwe vrouw in zijn leven.

Het zou gaan om Nathalie Barnhoorn, een naam die ook al in weekblad Privé werd genoemd. De twee zouden steeds vaker samen worden gespot, terwijl Dirk vorige week pas zijn scheiding bekendmaakte tegenover De Telegraaf.

Dirk Kuyt vertelt over moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen
Lees ook

Dirk Kuyt vertelt over moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen

Een eenduidige reden voor de breuk met Gertrude noemde de oud-voetballer toen niet. Het vuur van de relatie doofde, stelt hij. "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen."

De 'zwaarste periode' van zijn leven, is in ieder geval reden om geen coach te worden van het Feyenoord-elftal onder 21 jaar. Ook zijn plannen om ooit als hoofdtrainer op de bank bij Feyenoord te zitten zet de sporter voorlopig in de ijskast. Hij heeft die gedachten in ieder geval nog niet uit zijn hoofd gezet. "Maar wanneer dat is, is nu helemaal niet belangrijk."