ik kom eraan

Dave Roelvink heeft een nieuwe dame in zijn leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDave Roelvink heeft een nieuwe dame in zijn leven
RTL

De Roelvink-telg lijkt zijn ex volledig te zijn vergeten. De 26-jarig dj wordt de laatste tijd gespot met een mysterieuze vrouw. Is Dave Roelvink van de markt?

Zo werd Dave onlangs nog gespot in een prijzige wagen met de dame in kwestie, zo is te zien via Instagram Stories. Vader Dries laat aan RTL Boulevard weten dat Dave geen relatie heeft. "Hij is één avond met dat meisje gaan eten.  En ik dacht vanavond de tweede keer.  Te pril om er iets over te zeggen. Maar ik hoop wel voor hem dat hij weer snel liefde vindt."

© Instagram @jessevdk_

Dave en Julia lieten eind oktober vorig jaar weten zonder elkaar verder te gaan. Berichten van een eventuele relatiebreuk gingen eerder al rond nadat Julia niet aanwezig was tijdens Boxing Influencers, waaraan Dave meedeed. "Er is absoluut geen ander in het spel. Ik ben intens verdrietig dat we uit elkaar zijn en ben ruim drie jaar heel goed voor Dave geweest en hij voor mij", zei Julia toen. De reden van de breuk lag volgens haar in het feit dat het gewoon ‘niet meer werkte'.

Vorig zomer kocht het stel samen een huis en sprak Julia zelf nog over kindjes.

Lees meer over
Dave Roelvink