spoiler alert

Gezinsgeluk Tiffy en Lucas bedreigd in nieuw seizoen GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Goede Tijden, Slechte Tijden / EndemolShineGezinsgeluk Tiffy en Lucas bedreigd in nieuw seizoen GTST
RTL

Ferry Doedens (30) heeft de afgelopen jaren als Lucas Sanders in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' al heel wat voor zijn kiezen gekregen. Vóór de zomercliffhanger zagen we hoe de acteur vader werd in de soap. Maar de roze wolk blijft, zoals wel vaker in soapland, niet lang intact...

"Het nieuwe seizoen wordt helemaal te gek"

In een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden geeft Ferry alvast een klein voorproefje van het aankomende seizoen. Lucas en Tiffy (Cecilia Adorée) zijn nu natuurlijk ouders van de kleine Wolf. Een rol die hem heel natuurlijk afgaat, vertelt hij. "Het was een baby’tje dat niet veel huilde, dus die moeder gaf hem gewoon van: hup doe ermee wat je wil."

Maar de happy family krijgt in het nieuwe seizoen flink wat te verduren. "Ik heb de scripts gelezen en het nieuwe seizoen wordt helemaal te gek", verklapt Ferry. Meer spoilers zie je in de video.

Heeft Ferry Doedens alweer een nieuwe liefdespartner?
Lees ook

Heeft Ferry Doedens alweer een nieuwe liefdespartner?

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop de fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Tanja Jess en Erik de Vogel te gast om te praten over hun soapvete.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Lees meer over
Ferry DoedensGTST