Homeward Bound

Nick, Simon en Kees zien nieuw muzikaal avontuur wel zitten

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNick, Simon en Kees zien nieuw muzikaal avontuur wel zitten
RTL

Nick Schilder (36), Simon Keizer (36) en Kees Tol (38) staan ervoor open na de televisiereeks over Simon & Garfunkel meer programma's over muzikale inspiratiebronnen te maken.

"We zijn natuurlijk niet alleen met Simon & Garfunkel opgegroeid. Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden", zei Simon donderdag in het programma M. "Dus wij zijn natuurlijk wel aan het denken."

Volgens Nick gaat het weer om muziek uit de zestiger en zeventiger jaren. Aan tafel werden vervolgens namen als de Bee Gees, Eagles, ABBA en Creedence Clearwater Revival geopperd. "Dat is in Volendam altijd heel populair geweest."

Nick & Simon en Lil' Kleine deze zomer toch voor live publiek
Lees ook

Nick & Simon en Lil' Kleine deze zomer toch voor live publiek

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound, waarvan donderdagavond de laatste aflevering wordt uitgezonden, was de afgelopen weken een kijkcijfersucces. Wekelijks keken er meer dan een miljoen mensen naar het programma.

Voor de serie, die op NPO 1 wordt uitgezonden, reisden de Volendammers af naar New York. Daar doken ze in het leven van Simon & Garfunkel en ontmoetten ze allerlei mensen die met het duo hebben gewerkt.

Lees meer over
Nick SchilderSimon KeizerKees Tol