daddy day

Jessie uit Utopia kan geluk niet op door babynieuws

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @jessievandegraafofficialJessie uit Utopia kan geluk niet op door babynieuws
RTL

Het kwam als een flinke verrassing voor de fans van het programma 'Utopia' toen oud-deelnemer Jessie plots onthulde vader te worden. De realityster deelde het heugelijke nieuws op Instagram en vertelde meteen of het een jongetje of meisje wordt.

"Binnenkort baby date"

'Fijne vaderdag', schrijft Jessie bij zijn foto op Instagram. De Utopia-kandidaat deelt een kiekje waarop te zien is dat hij en zijn vriendin Saskia een gender reveal-feestje houden. Tot grote verbazing van zijn fans, want die wisten niets van de zwangerschap. Het is ook gelijk duidelijk dat Jessie en Saskia binnenkort de trotse ouders zullen worden van een meisje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-Utopiaan Cemal laat harten van volgers smelten
Lees ook

Ex-Utopiaan Cemal laat harten van volgers smelten

Jessie's Utopia-collega's zijn laaiend enthousiast door het nieuws. 'Zo bijzonder om hierbij te mogen zijn!! Hou van jullie', aldus Romy Koldenhof, die waarschijnlijk aanwezig was tijdens de onthulling. Haar vriend Cemal Hazebroek kan ook niet wachten: 'Gefeliciteerd!!! Ben zo blij voor jullie! Binnenkort baby date.' Romy en Cemal zijn onlangs zelf voor het eerst ouders geworden van hun dochtertje Marley. Ze vertelden voorafgaand aan de bevalling over hun geluk samen in Louisa Laat Ze Weer Lachen. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
ZwangerschapLiefdeVaderdagInstagramSociale Media