FAKE NEWS

Vier Riverdale-sterren vals beschuldigd van seksueel misbruik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© CW/NetflixVier Riverdale-sterren vals beschuldigd van seksueel misbruik
RTL

Vier acteurs uit de 'Netflix'-serie 'Riverdale' zijn op Twitter door nepaccounts beschuldigd van seksueel misbruik. Het gaat om Cole Sprouse (27), Lili Reinhart (23), Vanessa Morgan (28) en KJ Apa (23). Cole en Lili hebben via Twitter gereageerd op de beschuldigingen.

"Valse beschuldigingen kunnen ongelooflijke schade toebrengen"

Op Twitter zegt Cole het volgende: Drie andere castleden en ik zijn beschuldigd van seksueel misbruik door anonieme accounts op Twitter. Ik neem deze beschuldigingen erg serieus en zal dit tot op de bodem uitzoeken. Ook ziet Cole in dat deze beschuldigingen hem slechte publiciteit op kunnen leveren.

'Valse beschuldigingen kunnen ongelooflijke schade toebrengen aan mensen die slachtoffer zijn geworden van écht seksueel misbruik', schrijft hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Riverdale op de schop na afkeuring van actrice Vanessa Morgan
Lees ook

Riverdale op de schop na afkeuring van actrice Vanessa Morgan

Ook Lili Reinhart heeft gereageerd op de beschuldigingen. 'Het is bewezen dat dit account is gemaakt om fake news over mij en andere castleden te verspreiden. Ik vind het bizar dat iemand kan liegen over seksueel misbruik', schrijft Lili.

De actrice laat het er dan ook niet bij zitten. 'We onderzoeken de mogelijkheden om rechterlijke stappen te ondernemen. Dit zieke gedrag moet gestopt worden.'

Lees meer over
Cole SprouseLili Reinhart