is maar lolletje

Monica Geuze tegen bezorgde volgers: 'Zit wél lekker in vel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze tegen bezorgde volgers: 'Zit wél lekker in vel'
RTL

Monica Geuze (25) heeft zich op haar YouTube-kanaal al vaker uitgelaten over haar gewicht. De influencer wil het liefst haar lichaam van voor haar zwangerschap terug en probeert daarom het ene na het andere dieet. Dat leidt tot grote zorgen bij haar volgers.

"Ik weet wat ik moet doen om dat lichaam terug te krijgen, maar heb gewoon de discipline niet"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In haar nieuwste video laat Monica weten dat al haar diëten eigenlijk meer een soort 'grapje' zijn. "Ik doe het juist op een lollige manier; iedere dag een ander dieet dat ik niet volhoud", vertelt ze in de vlog. Volgens de YouTube-ster is ze niet bewust bezig met haar figuur naar beneden halen in haar video's.

Monica Geuze trekt niet als leeftijdsgenoten aan de rem
Lees ook

Monica Geuze trekt niet als leeftijdsgenoten aan de rem

"Ik ben eigenlijk sinds ik ben bevallen bezig om weer op mijn gewicht komen. Ik struggle daar best wel mee", gaat ze verder. "Het is niet dat ik daar echt mee zit. Ik weet wat ik moet doen om dat lichaam terug te krijgen, maar heb gewoon de discipline niet."

Monica: "Het is niet dat ik niet lekker in mijn vel zit, ik voel me juist heel erg goed." Wel loopt haar hoofd een beetje over vanwege alle projecten waar ze momenteel aan verbonden is. Tijd om een streng dieet te blijven volgen heeft de jonge moeder dan ook niet, maar volgens Monica kan ze door regelmatig te sporten alles eten wat ze wil.

Haar fans maakten zich eerder al zorgen over haar obsessieve gedrag om af te vallen. Zo volgde Monica tot kort het zogenoemde keto-dieet, waarna fans haar smeekten weer normaal te eten.