ZIJ WEET HET

Trotse Tino Martin weer helemaal gelukkig met zijn Kimberley

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTrotse Tino Martin weer helemaal gelukkig met zijn Kimberley
RTL

Tino Martin (36) heeft vandaag wat te vieren. Zijn vriendin Kimberley viert namelijk haar dertigste verjaardag. En dat laat Tino natuurlijk niet aan zich voorbijgaan.

"Je bent echt een kanjer"

Op Instagram neemt Tino de gelegenheid om zijn grote liefde te feliciteren. 'Je bent echt een kanjer in alle opzichten. Ik ben supertrots op jou!' schrijft hij bij een foto van haar.

Tino Martin: 'Ik ben 10 kilo zwaarder door coronatijd'
Lees ook

Tino Martin: 'Ik ben 10 kilo zwaarder door coronatijd'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tino en Kimberley zijn sinds februari van dit jaar weer dolgelukkig met elkaar, maar daarvoor hadden de twee even een pauze ingelast. Vorige zomer maakte het stel namelijk bekend niet langer meer samen te zijn. "We zijn helaas te veel uit elkaar gegroeid. We leefden ieder ons eigen leven", gaf Tino destijds als reden.

Dit jaar bleek dat de twee toch echt niet zonder elkaar kunnen. "Het gaat weer goed", vertelde Tino toen aan RTL Boulevard. "We zijn langzamerhand de draad weer aan het oppakken." Het lijkt er dus op dat alles weer helemaal koek en ei is tussen Tino en Kimberley, want vier maanden later zijn ze nog steeds samen.

Nadat Tino bekendmaakte niet meer samen te zijn met Kimberley, ging het gerucht dat hij het meer dan gezellig zou hebben met zijn goede vriend Gerard Joling. In de video hieronder reageert Tino daarop.

Lees meer over
Tino Martin