XOXO

Gossip Girl-sterren houden reünie en blikken terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CWGossip Girl-sterren houden reünie en blikken terug
RTL

Penn Badgley (33) en Chace Crawford (34) hebben speciaal voor 'Variety' een video opgenomen. De mannen praten daarin over hun leven als acteur anno 2020, maar uiteraard óók over de rollen die hun doorbraak in de acteerwereld betekenden: die van Dan en Nate in 'Gossip Girl'.

"Toch kijk ik er niet graag naar"

Penn speelt inmiddels de hoofdrol in het populaire You, terwijl Chace in The Boys speelt. En dat hebben ze toch min of meer te danken aan hun rollen als Dan Humphrey en Nate Archibald. Penn heeft desondanks al sinds 2017 niet meer naar Gossip Girl gekeken. De laatste keer dat hij ernaar keek, was samen met zijn vrouw. "Het was zo'n zes maanden nadat we elkaar ontmoet hadden. Ze had het nog nooit gezien en dat is de laatste keer dat ik een aflevering gekeken heb", vertelt hij. 

Ed Westwick hint op groot Gossip Girl-nieuws
Lees ook

Ed Westwick hint op groot Gossip Girl-nieuws

Ook Chace heeft de laatste tijd niet naar de serie gekeken, maar zou het wel leuk vinden om weer een paar afleveringen te zien. "Toch kijk ik er niet graag naar." Dat gevoel kent Penn maar al te goed. "Zulke beelden van jezelf als je 20, 21, 22 jaar oud bent. Wie zou dat leuk vinden om naar te kijken? Soms is het gewoon oncomfortabel."

De hele video bekijk je hieronder.