true love

Monica Geuze heeft in vriend Robbert 'de ware gevonden’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Like Monica / VideolandMonica Geuze heeft in vriend Robbert 'de ware gevonden’
RTL

Monica Geuze (25) en haar vriend zijn klaar voor de volgende stap. In de nieuwste aflevering van haar Videoland-docuserie 'Like Monica' zien we dan ook hoe Robbert een belangrijke vraag stelt...

"Als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het"

Like Monica stond vanwege het coronavirus tijdelijk even op een laag pitje, maar de Videoland-serie is terug van weggeweest en pakt de draad meteen weer op. Zo focust de nieuwste aflevering onder meer op de band tussen Monica en haar ex Lars. "Lars en ik hebben natuurlijk onze issues gehad, maar op dit moment zit het helemaal goed en daar ben ik wel echt blij mee", vertelt ze verheugd. "Ik heb ook het idee dat we op een veel respectvollere manier met elkaar omgaan en dat ‘ie mij meer waardeert."

Monica Geuze neemt gas terug en last hard nodige YouTube-break in
Lees ook

Monica Geuze neemt gas terug en last hard nodige YouTube-break in

Tussen Monica en haar nieuwe vlam Robbert zit het ook goed. Héél erg goed zelfs... Als ze over haar lief begint te praten gaat ze direct stralen. De influencer weet zelfs zeker 'de ware' te hebben gevonden. "Er zijn zoveel mensen die dat nooit in hun leven mee gaan maken. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt, maar als ik hem een knuffel geef dan weet ik gewoon: dit is het”, vertelt ze.

Inmiddels zijn ze dan ook niet meer aan het daten, maar neemt hun relatie serieuze vormen aan. Robbert heeft haar zelfs officieel verkering gevraagd. Sinds 24 maart vormen ze een stelletje.

Monica schuift haar liefde voor Robbert ook niet meer onder stoelen of banken en laat ook op Instagram zien dat ze helemaal in love is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Like Monica is elke woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Monica GeuzeVideoland