een snoepje

BzV-deelneemster Annemiek heeft nóg een nieuwe liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Linelle DeunkBzV-deelneemster Annemiek heeft nóg een nieuwe liefde
RTL

De zoektocht naar de liefde was er voor BzV-deelneemster Annemiek (26) een met flink wat hobbels op de weg. Gelukkig kan ze sinds kort eindelijk vertellen dat ze haar grote liefde gevonden heeft. En die grote liefde is niet meer alleen.

Vriend Charlie is namelijk niet de enige verandering in het leven van Annemiek. Ze heeft sinds deze week een kitten met de naam Skittles en dat mag de hele wereld weten. 'Mijn kitten, Skittles! Ben zo blij met mijn muizen vanger in spe!' schrijft ze trots bij een kiekje van het beestje op haar Instagram. 

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw denkt nu al aan samenwonen
Lees ook

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw denkt nu al aan samenwonen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Haar volgers vinden dit maar wat leuk: 'Zo schattig', 'Mooi poeske' en 'Wat een droppie!' schrijven ze onder de foto. Een andere volger vraagt zich af of 'arme Charlie zeker op de tweede plek komt nu'.

Maar haar nieuwe vlam Charlie heeft niets te vrezen, want hij en Annemiek hebben genoeg plannen samen. "Van een roadtrip in IJsland tot een strandvakantie in Griekenland, we houden alle opties open”, laat ze weten in een video. Ook op haar Instagram-pagina is Charlie het onderwerp van de dag. 'Afgelopen weekend zijn wij heel romantisch natgeregend tijdens het koeien [binnen halen]', schrijft ze verliefd bij het kiekje.

Boer zoekt Vrouw eindigde voor Annemiek in mineur. Ze kreeg drie potentiële lovers op bezoek tijdens de logeerweek, maar daar bleef uiteindelijk niemand van plakken. Aan RTL Boulevard liet de boerin eerder al weten hoe ze haar nieuwe vlam Charlie ontmoet heeft en dat ze tot over haar oren verliefd is.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw