SPECULEREN

Verraadt dit deelname van Nikkie de Jager aan extra WIDM-seizoen?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVerraadt dit deelname van Nikkie de Jager aan extra WIDM-seizoen?
RTL

Sinds bekend werd dat er dit jaar een extra seizoen 'Wie is de Mol?' komt, speculeren fans van het programma volop over de deelnemers. Een hardnekkig gerucht is dat de kandidaten van dit bonusseizoen al eens eerder mee hebben gedaan. Een Instagram-account heeft nu een hint gespot waardoor het sterk lijkt alsof Nikkie de Jager (26) inderdaad terugkeert voor dit bijzondere seizoen.

Op het Instagram-account @wieisdemolhintsnl zien we een foto waarop zowel presentator Rik van de Westelaken als Nikkie met dezelfde man op de foto staan. Deze man is de regisseur van het programma, Rick. Hij zou zelf de foto met Nikkie hebben gedeeld, maar uiteindelijk verwijderd.

Deze oud-deelnemers zijn favoriet om terug te keren in WIDM
Lees ook

Deze oud-deelnemers zijn favoriet om terug te keren in WIDM

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als je de twee foto's met elkaar vergelijkt, is te zien dat regisseur Rick op allebei dezelfde jas aan heeft en zijn haardracht zit ook ongeveer hetzelfde. Nu denkt men dus dat deze foto's zijn gemaakt vlak voordat het extra seizoen van Wie is de Mol? is opgenomen. Zou dit kunnen betekenen dat Nikkie meedoet aan de nieuwe reeks?

Uit eerder onderzoek van Molloten bleek dat de beautyvlogster één van de favorieten is om ooit nog een comeback te maken in het programma. Maar de grootste publiekslieveling om tergug te keren, dat bleek Ron Boszhard. 

De winnaars van Wie is de Mol? ontvangen uiteraard elk jaar weer een geldbedrag. Maar waar hebben ze die euro's aan gespendeerd? Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Nikkie de JagerNikkieTutorialsAVROTROSWie is de Mol?