ik zeg 1,5 meter

Baas Ruud de Wild grijpt in na in de wind slaan coronamaatregelen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBaas Ruud de Wild grijpt in na in de wind slaan coronamaatregelen
RTL

Ruud de Wild (51) heeft zich de woede van veel luisteraars én zijn baas op de hals gehaald door de coronamaatregelen aan zijn laars te lappen. De radio-dj vond het wel tijd om de cornaschermen in zijn studio weg te halen en ging actie over tot actie. En dat heeft 'ie geweten...

"Dit helpt toch allemaal helemaal niet meer"

Tijdens zijn live-uitzending op NPO Radio 2 besluit Ruud dat hij helemaal klaar is met het plexiglasschermen die tussen de tafels in de studio staan. "Dit is allemaal voor de bühne hier, ik zal het eens laten horen", zegt de dj terwijl hij een gouden beeldje van een schildpad mikt tegen het scherm. "Dit helpt toch allemaal helemaal niet meer", roept hij dan ook geïrriteerd. 

Hij besluit dan ook impulsief de schermen maar meteen te laten verwijderen. Hoewel zijn sidekicks nog huiverig zijn, trekt Ruud gewoon zijn plan.

Ruud de Wild is ontzettend trots op zijn Toy
Lees ook

Ruud de Wild is ontzettend trots op zijn Toy

Lang om te genieten van de vernieuwde vrijheid hebben ze echter niet, want al snel krijgt hun baas hoogte van het plan en besluit een overwacht bezoekje te brengen. "Peter de Vries, onze baas, komt binnen”, vertelt Ruud live aan zijn luisteraars. “Als een baas binnenkomt tijdens een radioprogramma dan weet je dat het moet." Waarna ze vervolgens als een stelletje kinderen die op hun vingers is getikt, de boel weer snel terugzetten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Iemand die afgelopen week ook onder vuur lag omdat ze de coronamaatregelen negeerde is Anna Nooshin. De influencer lapte de anderhalvemeterregel aan haar laars tijdens de opening van haar museum.

Lees meer over
Ruud de Wild