beste beentje voor

Wendy van Dijk in de watten gelegd na operatie aan knie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWendy van Dijk in de watten gelegd na operatie aan knie
RTL

Wendy van Dijk (49) zit in de lappenmand. De presentatrice werd afgelopen woensdag geopereerd aan haar meniscus en moet het daarom even rustig aan doen. Gelukkig heeft de tv-ster genoeg lieve mensen om haar heen die haar de komende tijd lekker verwennen.

"Ik heb ooit voor zijn deur gestaan en nu staat 'ie bij mij"

In een video op Instagram is te zien dat de presentatrice op krukken loopt, maar zich prima kan redden in huis. Als iemand een lekker soepje komt brengen hupt ze dan ook naar de voordeur. Het is een bekende van Wendy, want de twee kennen elkaar van Hart In Aktie. "Ik heb ooit voor zijn deur gestaan en nu staat 'ie bij mij", vertelt ze enthousiast. Ook William Rutten en Rossana Kluivert leven met de presentatrice mee en wensen haar onder de post veel beterschap.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy van Dijk lijdt groot verlies: fitnessbedrijf DISQ failliet
Lees ook

Wendy van Dijk lijdt groot verlies: fitnessbedrijf DISQ failliet

Wendy liep al een tijdje rond met een gescheurde meniscus. Eerder zei ze hierover tegen Telegraaf: "Bij de opnames van Hart in Aktie konden we de eerste paar weken niet eens totaalshots draaien, omdat ik mijn rechterbeen achter me aan sleurde." De presentatrice hoopte dat de klachten vanzelf wel weer over zouden gaan, maar toen ze na drie maanden nog steeds veel pijn had, besloot ze toch maar een MRI-scan te laten maken.

Hoewel Wendy met Hart in Aktie wist te scoren, lukt dat haar niet bij al haar programma's. Maar volgens de presentatrice is het niets om je zorgen over te maken.

Lees meer over
Wendy van Dijk